VIDEO - Angazhimi i të rinjve në forume vendore dhe globale

VIDEO - Angazhimi i të rinjve në forume vendore dhe globale

Në emisionin AKTUAL në RTK3 sot temë bisede është angazhimi i të rinjve në forume të ndryshme vendore dhe globale.

Po ashtu u fol edhe për përfshirjen e të rinjve nga Kosova në organizimet e Organizatës së Kombeve të Bashkuara si dhe për strategjinë e Kosovës për promovimin e rinisë.

Të gjitha këto në emisionin AKTUAL u biseduan me të dërguarën e posaçme të Sekretarit të Përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara për çështje të rinisë, Jayathma Wickramanayake.

Për më shumë ndiqeni videon në vazhdim: