Petroviq me bashkëpunëtorë tentojnë të kalojnë kufirin Kosovë-Serbi

Petroviq me bashkëpunëtorë tentojnë të kalojnë kufirin Kosovë-Serbi

Deputeti i Partisë Liberale Serbe , Slobodan Petroviq, i shoqëruar nga anëtarët tjerë të kësaj partie dhe ministrja e Bujqësisë Diana Zhiviq në shenjë pakënaqësi për ndalesën që po u bëhen nëpër kalimet kufitare nga ana e Policisë serbe janë duke tentuar të kalojë në pikën kufitare në Merdare, për në Serbi.

Mediat nuk janë lejuar nga Policia e Kosovës që të shoqërojnë anëtarët e SLS-së për të parë se a po lejohen të kalojnë apo jo.

Në anën tjetër veturat tjera që po dalin nga Kosova janë duke u penguar të kalojnë kufirin me Serbi  dhe kështu është shkaktuar një kolonë e gjatë.

Sergjan Jovanoviq këshilltar i kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj, është ndaluar të enjten nga policia serbe në vendkalimin kufitar ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, përkatësisht në vendkalimin "Dheu i Bardhë".