Bradley Cooper pranon: Ky ishte roli im më i mirë ndonjëherë

Bradley Cooper pranon: Ky ishte roli im më i mirë ndonjëherë

Bradley Cooper, në një emision me Ellen DeGeneres, foli për suksesin e madh të filmit "A Star Is Born", që ka ngritur shumë polemika, veçanërisht për shkak të një historie dashurie midis tij dhe Lady Gaga gjatë xhirimeve, të cilat aktori i mohoi në mënyrë të përsëritur.

Duke folur për karrierën e tij, Cooper preku temat e roleve të tij të filmit, duke vënë në dukje se ai ishte një nga të preferuarit e tij, përveç të gjithëve.

“Të bërit baba më mundësoi të kuptoja më mirë fëmijërinë time, për ta çliruar veten nga frika e vetëvlerësimit. Tani mund të luaj përsëri me lodra gjatë gjithë ditën dhe të mos mendoj se është e çuditshme, "tha aktori dhe më në fund pranoi se ndjehet më i miri në rolin e babait të tij.

Megjithëse Ellen nuk dëshiroi tepër ta potencojë temën mbi aferën e tij të pohuar me Lady Gaga, Cooper foli me kaq shumë dashuri për vajzën e tij Lei dhe partneren Irina Shayk, me të cilën është në lidhje që nga viti 2015, duke lënë të nënkuptojë kështu se kujt i takon zemra e tij.


MË SHUME NGA Magazina