Rama: Koha për fushatën zgjedhore, vijojmë përpjekjet për dialog

Rama: Koha për fushatën zgjedhore, vijojmë përpjekjet për dialog

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama tha sot se “është koha për fushatën zgjedhore të 30 qershorit dhe për vijimin e përpjekjeve për dialog me të vetëpërjashtuarit nga zgjedhjet”.

Duke lajmëruar një konferencë për shtyp me gazetarët, Kryeministri informoi mbi regjistrimin e kandidatëve të PS-së për 61 bashkitë dhe listave të këshilltarëve bashkiakë për mandatin e ri të qeverisjes vendore.

“Në 13:00 me gazetarët, pas regjistrimit të kandidatëve tanë për 61 bashkitë dhe listave të këshilltarëve bashkiakë për mandatin e ri të qeverisjes vendore. Koha për fushatën zgjedhore të 30 qershorit dhe për vijimin e përpjekjeve për dialog me të vetëpërjashtuarit nga zgjedhjet”, tha Rama, percjell atsh.


MË SHUME NGA Mbarëshqiptare