​Bashkia Has në pritje të presidentit Thaçi
Sharr Travel

​Bashkia Has në pritje të presidentit Thaçi

Bashkia Has gjatë ditës së sotme pritet t`i ndajë presidentit Thaçi titullin "Qytetar Nderi".

Qytetarë të shumtë janë në pritje të presidentit Thaçi, derisa rrugët janë stolisur me flamurin kombëtar dhe flamurin e Kosovës.


MË SHUME NGA Aktuale