Ariana Grande dhuron të ardhurat nga koncerti në Atlanta
Sharr Travel

Ariana Grande dhuron të ardhurat nga koncerti në Atlanta

Ariana Grande ka dhuruar të ardhurat e performancës së koncertit të Atlanta të shitur më 8 Qershor për planifikimin prindëror një  shumë prej 300,000 dollarëve.

Është një lëvizje e rëndësishme për shkak se Gjeorgjia është një nga shtetet që kaluan ligjin mbi abortin “rrahjet e zemrës së fetusit”. Kufizimet e reja kanë shkaktuar një thirrje për bojkotimin, dhe disa kompani të argëtimit kanë tërhequr tashmë prizën në prodhim, transmton Indeksonline.

Ligjet e rrahjeve të zemrës premtojnë të bëhen një shufër rrufe në zgjedhjet e ardhshme presidenciale. Ligjet tashmë po sfidohen në gjykatë dhe është një siguri virtuale që Gjykata Supreme e SHBA do të vendosë mbi kushtetutshmërinë e saj. Ligjet e reja janë një sfidë e drejtpërdrejtë për Roe vs Wade, e cila krijon standarde shumë të ndryshme për të drejtën për abort.

Sa për vendimin e Ariana për të dhuruar të ardhurat do të jetë në mendjen e artistëve të tjerë që do të performojnë në Gjeorgji