Miqësitë në Hollywood

Miqësitë në Hollywood

Të gjithë kemi nevojë për miq. Këtu do të përmendim miqësitë e vipave që janë të shumta.

Naomi Watts dhe Nicole Kidman

Madonna dhe Gwyneth Paltrow

Courteney Cox dhe Jennifer Aniston

Brad Pitt dhe George Clooney

Matt Damon dhe Ben Affleck

 Drew Barrymore dhe Cameron Diaz

Tobey Maguire dhe Leonardo Di Caprio

Bradley Cooper dhe Gerard Butler