Chelsea kërkon të mbajë Sarrin në Londër

Chelsea kërkon të mbajë Sarrin në Londër

Në ditët kur pritet që Sarri të lirohet përfundimisht nga Chelsea, nga Anglia vjen një lajm sa i bujshëm por dhe i çuditshëm.

Roman Abramovich, presidenti i bluve, nuk ka ndërmend të paguaj 6 milion euro që Sarri kërkon për largimin e tij me konsensus por as Juve nuk ka ndërmend të paguaj, për më tepër që Abramovich ende nuk ka gjetur zëvendësuesin e tij.

Në këto kushte sipas “The Sun”, drejtuesit e klubit i kanë propozuar Sarrit të qëndroj në Londër edhe për një tjetër vit.

Kjo lëvizje nuk është pritur aspak mirë, as nga Sarri e as nga stafi i tij, ky nuk ishte momenti i duhur për të bërë këtë propozim pasi prej kohësh Sarri po përgatit rikthimin e tij në Itali në krye të Juventusit. Pikërisht këto detaje të fundit kanë bërë që zytarizimi i Sarrit të vonoj.

Në të njëjtën kohë në Londër po mendohet për një plan B të shpejtë, një trajner pa shumë kosto por që pëlqehet nga tifozët. Në këtë pikë Lampard nuk ka rivalë, një kandidaturë që po sponsorizohet shumë edhe nga ikonat e tjera të klubit.