Haradinaj: Rinia qëndron në Kosovë nëse rritet prodhimi
Sharr Travel

Haradinaj: Rinia qëndron në Kosovë nëse rritet prodhimi

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka deklaruar se prodhimi është ai që e rritë zhvillimin ekonomik dhe siguron vende pune.

Haradinaj i ka bërë këto komente gjatë vizitës në fabrikën e ujit" Zajqeci" në fshatin Zajqec të Komunës së Kamenicës.

Kryeministri Haradinaj theksoi rëndësinë që ka prodhimi vendor për zhvillimin e vendit.

"Fabrika Zajqeci është një biznes familjarë, një investim domethënës ku populli e ka kthy në mit këtë ujë për shërimin që ka. Nga këtu dërgojmë porosi që prodhimi është ai që e rritë zhvillimin ekonomik. Me mbajt rininë këtu dhe me siguru vende të punës", tha Haradinaj