​Arsenali kërkon 10 milionë euro për kapitenin Koscielny
Sharr Travel

​Arsenali kërkon 10 milionë euro për kapitenin Koscielny

Mbrojtësi i Arsenalit, Laurent Koscielny dëshiron të rikthehet në Francë.

Arsenali për mbrojtësin ka kërkuar 10 milionë euro.

Koscielny ka refuzuar të udhëtojë në Amerikë për përgatitjet parasezonale dhe është gati për t’u rikthyer në Francë.

Bordeaux, Lyon dhe Rennes janë të gjithë të interesuar për 33-vjeçarin, por Arsenali nuk është gati për ta shitur francezin derisa të paguhet vlera e caktuar.