​Greizmann do nënshkruajë me Barcelonën
Sharr Travel

​Greizmann do nënshkruajë me Barcelonën

Greizmann do të nënshkruajë kontratë me Barcelonën të hënën.

Atletico Madrid po pret që pagesën për Greizmannin ekipi i Barcelonës ta përfundojë të premten.

Antoine Greizmann është bërë gati për testet mjekësore dhe është gati për të nënshkruar kontratë me Barcelonën të hënën.

Barcelona do të paguaj për francezin 120 milionë euro, nëse dëshiron që Greizmanni të lirohet nga Atletico të premten.

Francezi do të udhëtojë në Barcelonë të shtunën dhe para se t’i bëjë testet mjekësore do të mbajë një konferencë me presidentin e Barcelonës, Josep Maria Bartomeu.