Justin Bieber dhe Haily kanë vendosur, kjo është data e martesës
Sharr Travel

Justin Bieber dhe Haily kanë vendosur, kjo është data e martesës

Justin dhe Hailey Bieber janë aq afër që të vendosin për një datë zyrtare për caktimin e ceremonisë së martesës së tyre.

Burime të TMZ kanë mësuar se çifti kanë vendosur të martohen në shtatorë dhe së shpejti do të bëjnë gati ftesat për të ftuarit në ceremoni. 

Justin postoi një letër dashurie për Hailey të enjten, duke thënë, “Unë bie më shumë në dashuri me ju çdo ditë të vetme. Ju jeni gjëja më e madhe që më ka ndodhur ndonjëherë. Unë do të isha e humbur pa ty”.

Ata të dy janë të vendosur dhe më në fund do të martohen.


MË SHUME NGA Magazina