Haradinaj viziton Teqen e Halvetive në Prizren

Haradinaj viziton Teqen e Halvetive në Prizren

Kryeministri në dëtyrë, Ramush Haradinaj, ka vizituar Teqen e Halvetive në Prizren.

Ai ka thënë se Shejh Abedini dhe qytetarët e kësaj treve e njohin më së miri peshën e sakrificës në përpjekje për t’iu bërë ballë sfidave dhe për të qëndruar të palëkundur në tokën e tyre, për shtet e dinjitet.

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin e plotë të tij në Facebook.

Mikpritje sipas tradites shqiptare nga Shejh Abedin Shehu, në Teqen e Halvetive në Prizren. Shejh Abedini dhe qytetarët e kësaj treve e njohin më së miri peshën e sakrificës në përpjekje për t’iu bërë ballë sfidave dhe për të qëndruar të paluhatur në tokën e tyre, për shtet e dinjitet.

RH