George Clooney me biznes të ri
Sharr Travel

George Clooney me biznes të ri

George Clooney pretendon të merret me biznes të ri dhe ka të bëjë me djathin.

Mediat e huaja bëjnë të ditur se George Clooney është gati të nisë biznesin me djathë.

Sipas tyre, ai çmendet pas djathit të deles italiane, “pecorino” e duke qenë se njihet si një person që e do biznesin, ky do të jetë edhe hapi i radhës që do ta ndërmarr.

Clooney në vitin 2013 aktori lançoi me sukses një linjë tekile, “Casamigos”, dhe tani dëshiron të importojë djathin sard në SHBA.


MË SHUME NGA Magazina