Meta, mesazh ministrit për Europën në qeverinë e re të Italisë
Sharr Travel

Meta, mesazh ministrit për Europën në qeverinë e re të Italisë

Presidenti Ilir Meta i ka dërguar nj mesazh urimi ministrit për Europën në qeverinë e re të Italisë Vincenzo Amendola.

Nëpërmjet një postimi në Twitter, kreu i shtetit shqiptar tha se zoti Amendola është një mik i shkëlqyer i Shqipërisë dhe mbështetës i fortë i së ardhmes tonë europiane.

“Pata kënaqësinë të uroja sot një mik të vjetër prej 25 vitesh @amendolaenzo i cili sapo është betuar si #ministër për #Europën në qeverinë e re të Italisë. @amendolaenzo një mik i shkëlqyer i Shqipërisë dhe mbështetës i fortë i së ardhmes tonë europiane.