​Një mami si e dashura e Cristiano Ronaldos

​Një mami si e dashura e Cristiano Ronaldos

Georgina Rodriguez është një nënë shumë e përkushtuar. Jo vetëm ndaj vajzës së saj, Alana Martia por edhe nga 3 fëmijëve të tjerë të Cristiano Ronaldos.

Modelja nuk ngurron të ndajë me fansat momente nga përkujdesja e saj për 4 fëmijët.

"Lumturia ime është ti dhuroj bebeve të mia përvoja dhe eksperienca të reja,"-shkroi ajo në një foto me binjakët Eva Maria dhe Maria si edhe me Alana Martinën.

Ronaldo dhe e dashura e tij kalojnë shumë kohë pranë fëmijëve.