Liam Hemsworth e mësoi ndarjen nga Miley Cyrus në media sociale

Liam Hemsworth e mësoi ndarjen nga Miley Cyrus në media sociale

Liam Hemsworth mësoi se është ndarë nga Miley Cyrus në mediat sociale, ka thënë një burim ekskluzivisht për Page Six.

Më 10 gusht, një deklaratë është publikuar në rrjetet sociale të këngëtares amerikane duke thënë “Liam dhe Miley kanë pranuar të ndahen në këtë kohë. Megjithëkëtë duke u zhvilluar, duke u ndryshuar si partnerë dhe individë, ata kanë vendosur që kjo është më e mira përderisa të dy përqendrohen tek vetja dhe karriera. Ata ende mbesin prindër të përkushtuar për të gjitha kafshët e tyre që ata ndajnë ndërsa me dashuri e marrin këtë herë. Ju lutemi respektoni procesin dhe privatësinë e tyre”.

Por, ky ishte lajm për Hemsworth. Burime të afërta me yllin e “The Hunger Games” na thanë që ai ishte i befasuar nga deklarata  dhe ishte në Australi në atë kohë.

Disa orë pas deklaratës së Cyrus, pamjet e të dashurës së saj Kaitlynn Carter shfaqen në sipërfaqe. Këngëtarja më pas dukej se i drejtohej ndarjes në një përshkrim të fshehtë në Instagram duke thënë “Mos lufto evolucionin, sepse nuk do të fitosh kurrë”  dhe deri më 12 gusht ajo promovonte këngën e re që lidhej me ndarjen e saj.

Hemsworth nuk e adresoi publikisht ndarjen deri disa ditë më vonë.

Më 13 gusht, ai postoi “Vetëm një shënim i shpejtë për të thënë se Miley dhe unë kohët e fundit jemi ndarë dhe nuk i uroj asaj asgjë tjetër përveç shëndetit dhe lumturisë të ecë përpara”.

Pastaj përsëri, ndarja nuk ishte e papritur pasi gjërat kishin shkuar për keq me muaj, thanë burime nga të dy anët. Një burim tha që dyshja ishin ndarë me muaj, dhe të dy u fotografuan pa unazat e tyre gjatë asaj kohe.

Ndërkohë, burime afër Hemsworth shtuan se marrëdhënia me të vërtetë ishte shkatërruar, por ai ishte duke u përpjekur të shpëtonte martesën dhe nuk ishte i gatshëm ta shpallte publikisht.