“Kënga Magjike” këtë vit sjell risi edhe në sistemin e votimeve

“Kënga Magjike” këtë vit sjell risi edhe në sistemin e votimeve

Festivali muzikor, “Kënga Magjike” këtë vit vjen me një sërë ndryshimesh, ku kësaj radhe do ketë risi edhe në sistemin e votimeve.

Artistët do vazhdojnë të kenë votën e hapur dhe maksimumi i pikëve që mund ti japin janë 30. Pjesë e votimeve do jetë edhe juria të cilët janë konfirmuar dje dhe kanë në dispozicion për vendin e parë 150 pikë.

Në ndërkohë, rol të madh këtë vit tek votimet kanë edhe shikuesit, të cilët kanë në dispozicion 300 pikë për vendin e parë.