Basha nuk i thotë jo dialogut me PS për reformën zgjedhore

Basha nuk i thotë jo dialogut me PS për reformën zgjedhore

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha nuk është shprehur kundër uljes në tryezë me Partinë Socialiste për reformën zgjedhore.

Ndonëse pranoi se nuk ka ende një ftesë zyrtare, Basha tha se kur ajo të mbërrijë do të diskutohet dhe më pas do të marrë një vendim përfundimtar.

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha nuk është shprehur kundër uljes në tryezë me Partinë Socialiste për reformën zgjedhore.

Ndonëse pranoi se nuk ka ende një ftesë zyrtare, Basha tha se kur ajo të mbërrijë do të diskutohet dhe më pas do të marrë një vendim përfundimtar.