Gent Cakaj takon Papa Françeskun

Gent Cakaj takon Papa Françeskun

Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj, sot në Vatikan e ka takuar Papa Françeskun.

Një shtrëngim duarsh dhe një prezantim sublimues i respektit fetar dhe kulturor të shqiptarëve ndaj kreut të Kishës Katolike e kanë përjetësuar këtë takim me peshë historike për kombin tonë.


MË SHUME NGA Mbarëshqiptare