Zjarr pranë "Qytetit Studenti" në Tiranë

Zjarr pranë "Qytetit Studenti" në Tiranë

Zjarr pranë "Qytetit Studenti" në Tiranë. Forcat zjarrfikëse ndodhen në vendngjarje për të shuar flakët.

Një banesë është përfshirë nga flakët të cilat kanë përfshirë dhe një sipërfaqe me shkurre si dhe rrezikohet dhe një tjetër banesë, raporton oranews.