Celine Dion sjell tri këngë të reja

Celine Dion sjell tri këngë të reja

Celine Dion është rikthyer fuqishëm me tri këngë të reja.

Celina Dion ka publikuar tri këngë të reja, të cilat janë pjesë e albumit të saj të ri.

Tri projektet e reja të yllit botëror janë “Imperfections”, “Lying Down” dhe “Courage”, që i solli vetëm në versionin audio.

Albumi i ri nga Celine Dion do të publikohet më 15 nëntor, ndërsa fansat e saj mund ta porosisin që tani.

Për ndryshe, Celine Dion është aktive me koncerte në vende të ndryshme të botës.