Flet Brad Pitt, tregon si e përballoi ndarjen nga Angelina Jolie
Sharr Travel

Flet Brad Pitt, tregon si e përballoi ndarjen nga Angelina Jolie

Brad Pitt u mbështet në alkool për të përballuar ndarjen e tij nga Angelina Jolie.

Çifti i njohur vendosën t’i japin fund martesës së tyre në vitin 2016. Aktori tregon se pas ndarjes ai kaloi një periudhë të keqe.

“Unë po kaloja një kohë të vështirë, dhe po përpiqesha që t’i shmang ndjenjat e dhimbshme”, i tha aktori CNN-së.

Më tutje Pitt tha se nuk dinte si t’ia dilte me këto, çdo gjë e përdorte për t’u shmangur. Droga, alkooli, Netflix, pushimet. Të gjitha këto e shoqëronin aktorin.


MË SHUME NGA Magazina