​Meta: Me rëndësi është t’i kthehemi jetës së përditshme

​Meta: Me rëndësi është t’i kthehemi jetës së përditshme

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka zgjedhur të publikojë një foto me qenin këtë fillim jave dhe për të kërkuar nga qytetarët që t’i rikthehen jetës së përditshme dhe qetësisë, pas panikut që shkaktuan ditët e fundit lëkundjet e tokës.

“Mirëmëngjes të dashur miq, Me rëndësi është t’i kthehemi jetës së përditshme dhe qetësisë në familjet tona! Ju uroj një javë të mbarë!”,- shkruan Meta.


MË SHUME NGA Mbarëshqiptare