Ambasada gjermane: Tërmetet na tronditën edhe ne

Ambasada gjermane: Tërmetet na tronditën edhe ne

Ambasada gjermane përcjell një mesazh solidariteti për shqiptarët pas tërmeteve të rëna gjatë fundjavës.

"Tërmetet e fundjavës na tronditën gjithashtu ne dhe ambasadën tonë. Mendimet tona shkojnë tek gjithë shqiptaret dhe shqiptarët të cilët janë lënduar ose shtëpitë e të cilëve janë dëmtuar rëndë. Shpresojmë që të gjithë ta kalojnë shpejt këtë tronditje dhe pasojat e tij."