Ambasada e SHBA-së jep njoftimin e rëndësishëm

Ambasada e SHBA-së jep njoftimin e rëndësishëm

Ambasada e SHBA ka njoftuar të gjithë të interesuarit për Lotarinë Amerikane se çfarë duhet të kenë parasysh në lidhje me pasaportën.

Ambasada shpjegon se aplikuesi duhet të vendosë të dhënat e pasaportës së paskaduar në aplikimin fillestar.

“Aplikuesi kryesor i Programit të Lotarisë duhet të vendosë të dhënat e pasaportës së paskaduar në aplikimin fillestar. Nëse pasaporta juaj skadon pasi të keni kryer aplikimin dhe ju përzgjidheni, rekomandojmë të ruani një kopje të pasaportës së vjetër, nëse do t’ju kërkohet gjatë procesit.”, shkruhet në njoftim.


MË SHUME NGA Mbarëshqiptare