Dalin në ankand gjësendet e Keith Flint

Dalin në ankand gjësendet e Keith Flint

Gjësendet që i përkisnin yllit të Prodigy Keith Flint, duke përfshirë disqe ari, çmime, shtratin e tij të bërë me porosi dhe një hundë shpuese, do të dalin në ankand për të shlyer detyrimet pas vdekjes së tij.

Artikujt në ofertë do të përfshijnë veshje, stoli dhe bizhuteri, duke përfshirë edhe vathin e tij të hundës.


Ankandi do të mbahet në 7 nëntor.

Shtëpia e ankandeve me qendër në Kembrixh “Cheffins Fine Art” tha që nuk kishte lëshuar çmime të vlerësuara për artikujt sepse vlerësimi i tyre ishte “pothuajse i pamundur”.

“Shitja është plot me sende interesante të cilat japin një pasqyrë për jetën personale të Keith dhe theksojnë ndryshimin midis personalitetit të tij skenik dhe jetës së tij private” tha Drejtori i Cheffins, Martin Millard.