Këngëtarja e njohur bëhet nënë në moshën 44-vjeçare
Sharr Travel

Këngëtarja e njohur bëhet nënë në moshën 44-vjeçare

Këngëtarja e njohur austrialiane Natalia Imbruglia është bërë nën për herë të parë në moshën 44- vjeqare. Ajo ka sjellë në jetë djalin Max Valentin.

Lajmin e gëzueshëm këngëtarja e ka ndarë me ndjekësit e saj në Instagram. Ajo ka publikuar një fotografi në të cilën mban dorën e djalit, ndërsa poshtë fotografisë ka shkuar.

“Mirë se erdhe në jetë Max Valentin Imbruglia, Zemra më rrah!”, ka shkruar këngëtarja.

Pas publikimit kanë pasur shumë urime nga kolegët e saj dhe adhuruesit.