Thaçi: Fitore që i jep gjallëri edhe më shumë ëndrrës sonë
Sharr Travel

Thaçi: Fitore që i jep gjallëri edhe më shumë ëndrrës sonë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka falenderuar djemtë e Kosovës për fitoren ndaj Malit të Zi.

“Një fitore shumë e rëndësishme për Kosovën, që i jep gjallëri edhe më shumë ëndrrës sonë për kualifikim. Një lojë e mrekullueshme e djemve tanë, me të cilët çdo gjë duket më e lehtë në fushën e gjelbër. Faleminderit që po na jepni kaq shumë emocione dhe po na bëni kaq shumë krenarë! HTH”, ka shkruar ai.