Punime të domosdoshme, KEDS tregon cilat vende mbesin pa rrymë
Sharr Travel

Punime të domosdoshme, KEDS tregon cilat vende mbesin pa rrymë

KEDS lëshon paralajmërimin se për shkak të punimeve të domosdoshme në sigurinë e sistemit disa vende në Kosovë do mbesin pa rrymë.

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra shkollore (kodi: 16021009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shkolla e mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica,Florim Kurrumeli Gllanaselle.

Arsyeja e ndërprerjes:Pastrimi i trasesë, shtërgimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve të demtuar, përforcimi dhe ndërrimi i shtyllave të demtuara.

2.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Koliqi (kodi: 14016002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe shtërgimi i përçuesve.

3.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vragolia (kodi 15018007) nga ora 10:00 deri në ora 12:30

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29 dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorit.

4.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Albana (kodi 15018008) nga ora 10:00 deri në ora 12:30

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatine e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK.

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorit

5

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bardhi i Madh (kodi 15018018) nga ora 10:00 deri në ora 12:30

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtja e Transformatorit

6

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zabel i Ultë -Bublaku (kodi 16023006) nga ora 09:00 deri në ora 10:30

Vendet: Shtrubullove, Zabel i Ulët, Zabel te shkolla, Vukovc, Llapushnik Gashët dhe Poterk.

Arsyeja: Manipulim – ndërrimi i furnizimit.

Ferizaj

1.

TS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Palidenica (kodi: 42000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Paldenicë, Pompa “Alba oil”, Axhamët, Dimca dhe Dremjak.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përҫuesve.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pozhorani (kodi: 61065014) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: 121Pompa(Zejna) TS.122 Pirraj TS.123 Ramajt TS.124 Zukajt TS 125 Kulla TS.126 Alidemët TS.127 Alidemët TS.147 P (Shtëpia Private) TS.148 Gurthysi (Qerimi) TS.149 Pompa TS.150 Pozhoran TS.151 Novosellë TS.152 TS. E fundit TS.153 Ramjan(Imria) 154 Ramjan P.(Zahir) Ts.155 Ramjan(Xhamija) TS.156 Ramjan (Shkolla) TS.157 Mulliri TS.158TS. i ri Zukajt Pozhoran TS.160 TS. Pirrajt Pozhoran TS.159TS. Pozhoran Dalja e Reja TS.162 TS.SH Fusha e Sportit.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave dhe ndërrimi i izollatorëve, shtrëngimi i përçusve.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Novolani (kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari, Mihaliqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti II (kodi 74000010) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Shkolla Teknike, Morava (Fidanishte), Afrim Durmishi, Shkolla Norvegjeze, Rukolli, Banesat te Komuna, Kuvendi Komunal, Rr. 28 Nëntori, Bekim Berisha Abeja, Harun Beka, Isa Boletini, Deshmorët e Kombit, Osman Geci dhe Ali Gashi.

Arsyeja: Punimi i lidhseve të 10kV (zhvendosja e TS-it te Interexi Skenderaj- kërkesë nga komuna Skenderajt).

Pejë

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ledinat (kodi: 53000001) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Gramaqel, Beleu, Baballoq, Dubravë, Irzniq, Ledinat dhe Prokolluku.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrim traseje, ndërrimi shtyllave dhe izolatorëve.

2.

Nga TS 35/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Volljaku (kodi 52056002) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Zajm lagjja Nora – Halit Kryeziu “Kushtrimi”, Betonjerka Fabrika e elemeteve te betonit, Palestra sportive “Adem Jashari”Klinë, Xehroret e Boksitit “Volljak, Restauranti Guri i Zi, Deiq Veterina Lagjja Marku, Deiq RTM-Reggio Terzo Mondo “Gllareva”

Arsyeja: Montimi i kabllove tiroidal.

3

Nga TS 35/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Klina 3 (kodi 52056001) nga ora 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagja Simoni, Rr. Jusuf Gërvalla, Sheshi Nëna Tëreze, Sheshi Faruk Elezi, Rr. Drini i Bardhë, Qendra e rigjistrimit civil, Rr.Abedin Rexha, Rr. Elena Gjika, Motel Nora, Rr. e Gjimnazit, Spitali Nëna Tëreze, Shkolla e mesme ‘Luigj Gurakuqi” dhe “Fehmi Agani”, Lagja Perlina dhe Lagja Haxhaj.

Arsyeja: Montimi i kabllove tiroidal.

Prizren

1.

TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoqa e qytetit (kodi: 30035005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste: Resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betoniera “Vëllazërit e Bashkuar” ,Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë, ndërrimi izolatorëve dhe shtërngimi i përçuesve.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellanica (kodi: 82082005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të drurit në Javor, pastrimi i trasesë.


MË SHUME NGA Aktuale