SHBA: Inkurajojmë reformat, opozita të ulet për gjetjen e zgjidhjes
Sharr Travel

SHBA: Inkurajojmë reformat, opozita të ulet për gjetjen e zgjidhjes

Drejtori për Europën Qendrore dhe Jugore në Departamentin Amerikan të Shtetit, David Kostelancik komenton situatën politike në Shqipëri.

Ai deklaron se opozita joparlamentare ka një karrige të lirë për të negociuar.

"Ne e inkurajojmë të ulet dhe të gjejë zgjidhje për situatën që është krijuar. Këtë ua kemi thënë edhe liderëve në Tiranë", u shpreh Kostelancik, transmeton oranews.

Lidhur me procesin e integrimit deklaroi se, "Do vijojmë të inkurajojmë ecurinë e reformave në Shqipëri pavarësisht vendimit zhgënjyes për bisedimet".