I dedikoi këngë gruas, zbuloni çfarë i ndodhi Justin Bieber
Sharr Travel

I dedikoi këngë gruas, zbuloni çfarë i ndodhi Justin Bieber

“10.000 hours” titullohet kënga që Justin Bieber i dedikoi gruas së tij pas martesës. Kanë kaluar gati dy javë dhe ka arritur mbi 39 milionë klikime në Youtube.

Në këtë projekt, Justin Bieber bashkëpunoi me Dan dhe Shay, të cilët hynë në historinë e këngëve “Streaming”.

Kjo këngë është më e dëgjuara dhe më e klikuara në një kohë kaq të shkurtër. “10.000 hours” theu rekordin e “Cruise” nga Florida Georgia Line që u publikua në vitin 2013.

Kur i referoheni këngëve të zhanrit country, Justin Bieber mban fronin.