Christina Hendricks dhe Geoffrey Arend ndajnë rrugët pas 10 vjetësh martesë
Sharr Travel

Christina Hendricks dhe Geoffrey Arend ndajnë rrugët pas 10 vjetësh martesë

Christina Hendricks dhe Geoffrey Arend kanë bërë të ditur se i kanë dhënë fund martesës së tyre 10 vjeçare.

Përmes Instagramit, ylli i Mad Men, 44 vjeçare, dhe burri i saj, 41 vjeç, secili ndanë një postim identik duke konfirmuar se tashmë kanë rrugët e tyre të ndara nga njëri-tjetri.

“Sot ne bëjmë hapin tonë të ardhshëm së bashku, por në shtigjet tona të ndara”, shpjeguan ata.

“Do të jemi gjithmonë mirënjohës për dashurinë që kemi ndarë dhe do të punojmë gjithmonë për të rritur dy këlyshët tanë të bukur”.