Gjashtë bashkatdhetarë garojnë në zgjedhjet federale në Zvicër
Sharr Travel

Gjashtë bashkatdhetarë garojnë në zgjedhjet federale në Zvicër

Me proces zgjedhor nesër do të ballfaqohet edhe shteti i Zvicrrës.Atje në zgjedhjet federale do të konkurojnë edhe 6 bashkëatdhetarë në kantone të ndryshme. Ata premtojnë trajtim më të mirë për personat me nevoja të vecanta

VS Per zgjedhjet e neserme federale konkurojn edhe 6 bashkatdhetar ne kontone te ndryshme zvicrane Luan Bardhi eshte kandidat i vetem shqiptar ne zvicren franqeze si pjese e partise Liberale Islam Alijaj nga Cyrihu, preson me aftesi te kufizuara thote se nese zgjedhet deputet do angazhohet per trajtim me te mire per kete kategori te shoqerise zvicerane. Ne listen e kandidatve per deputet federal eshte edhe Arben Bulakaj nga kantoni Sentgalen, Ylfete Fanaj, kantoni i Lucernit, si dhe dy kandidat tjere, Valentina Milici eEduar Muqaj.