​Ylli i “Game of Thrones” inspirim për modën

​Ylli i “Game of Thrones” inspirim për modën

Aktorja britanike Emily Clarke, e cila fitoi famë botërore me rolin e Daenerys Targaryen në "Game of Thrones", ka promovuar me zell një projekt të ri filmik, komedinë "Last Christmas", dhe ka lënë një shfaqje mbresëlënëse të modës kombinime.

Më poshtë, ju sjellim disa nga kombinimet e saj të veshjeve që mund të shërbejnë si frymëzim.