Aktorja sapo “shpiku” një fjalë të re për beqarët/et

Aktorja sapo “shpiku” një fjalë të re për beqarët/et

Tani e tutje, aktorja dhe aktivistja Emma Watson do të mbahet mend si krijuesja e një fjale të re përsa i përket të qenurit beqar/e.

Sipas saj, një person beqar është një partner i vetes.

” Nëse s’ke një familje, një bashkëshort, një fëmijë kur je afër të tridhjetave, nëse nuk je në një pozitë të rehatshme në karrierë; nëse jeni ende duke gjetur veten, të gjitha këto shkaktojnë ankth të paimagjinueshëm. U desh goxha kohë të mësohesha, por tani jam shumë e lumtur. E quaj të jesh partner i vetes”, u shpreh Watson në një intervistë për British Vogue.