Kardashian nuk pajtohet me Presindetin Trump

Kardashian nuk pajtohet me Presindetin Trump

Shetitjet e Kim Kardashian në Shtëpinë e Bardhë për të diskutuar rreth çështjeve të ndryshme si reformën e burxheve, apo reforma të tjera me rëndësi të përgjithshme, për të cilat ajo foli në Shtëpinë e Bardhë.

Kim në një intervistë për New York Times tha se nuk mund ta kuptojë pse njerëzit nuk e vlerësuan kontributin e saj rreth çështjeve që i ngriti në Shtëpinë e Bardhë pranë Presidentit Trump.

Kim tha: “Unë përqendrohem në reformën në burg dhe Presidenti ka bërë gjëra të mahnitshme në reformën e burgut. Do të flas edhe kur të ndjehem sikur diçka nuk është ashtu siç duhet të jetë, si përshembull emigracioni ose gjëra të tjera.

“Unë jam shumë e përqendruar, ka shumë që duhet të bëjmë në reformën në burg dhe besoj se do të jem më e dobishme nëse vazhdoj të fokusohem në këtë temë.”