Camile Guaty bëhet nënë

Camile Guaty bëhet nënë

Camile Guaty, është bërë nënë zyrtarisht.

Aktorja e “The Prison Break” dhe bashkëshorti i saj, Sy Rhys Kaye, janë bërë prindër për herë të parë të djalit të tyre, Morrison Rafael Kaye.

Aktorja i ka vendosur emrin Rafael djalit për ndër të babait të saj, ndërsa burri i saj i ka vendosur emrin e gjyshit të tij, Morrison.

People shkruan se çifti ka dashur t’i vendos si emër të parë djalit emrin, Sonny.