Hilaria Baldwin pëson abort
Sharr Travel

Hilaria Baldwin pëson abort

Gruaja 35 vjeçare e Alec Baldwin, hyri në Instagram për të dhënë lajmin e dhimbshëm.

“Ne jemi shumë të mërzitur për të treguar se foshnja jonë ndërroi jetë në 4 mujorin e tij”, shkroi Hilaria nën video.

“Ne duam që ju ta dini se edhe pse nuk jemi mirë tani, do të jemi. Ne jemi aq me fat për katër fëmijët tanë të shëndetshëm – dhe kurrë nuk do të heqim vëmendjen nga kjo”.

“Unë jam e shkatërruar tani. Nuk e prisja këtë kur shkova në kontroll sot. Unë nuk e di çfarë tjetër të them. Jam ende në shok”.