Ky është programi i nesërm në `Mirëmëngjesi Kosovë`
Sharr Travel

Ky është programi i nesërm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Nesër në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Mysafir i parë do të jetë Nazar Mehmeti, president i Rrjetit Global të Bizneseve të Diasporës Shqiptare dhe Naim Dedushaj, themelues, të cilët do të flasin për bashkëpunimin e bizneseve shqiptare.

Kurse mysafirët tjerë do të jenë Rrezarta Dushi dhe Krenare Dushi, kitariste, të cilat do të flasin për pasionin për muzikën.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.