Lady Gaga duket më ndryshe, bëhet shoqëruese nuse
Sharr Travel

Lady Gaga duket më ndryshe, bëhet shoqëruese nuse

Ajo ka pasur momente të ashpra dhe të vrazhda në jetë, por këtë fundjavë ishte gjithqka ndryshe për të dhe bashkëpuntorët e saj më të ngushtë.

Lady Gaga ishte shoqëruese e nuses në martesën e mikës së saj më të mirë dhe artistet së grimit Sarah Tanno./BSImage