​FSHF i ofron kontratë 4-vjeçare, Reja e do për 2 vite: Jam shumë i vjetër
Sharr Travel

​FSHF i ofron kontratë 4-vjeçare, Reja e do për 2 vite: Jam shumë i vjetër

Drejtues të FSHF-së dhe Edi Reja kanë pasur një takim ditën e sotme ku kanë biseduar në lidhje me kontratën e re, ku nga të dy palët ka pëlqim për të arritur marrëveshje dhe sa i përket termave financiar nuk ka asnjë kleçkë pasi janë dakorduar.

Drejtues të FSHF-së i kanë ofruar atij kontratë katër vjeçare, por 74-vjeçari ka kërkuar kontratë dy vjeçare duke parë moshën që ai ka.

Italiani ka theksuar se një kontratë 4 vjeçare është një risk i madh për t’ia ofruar një 74-vjeçari, bëjnë me dije burime Top Channel.

Nëse do të ketë dakordësim Reja do të përfitojë 300 mijë euro në muaj, teksa momentalisht FSHF paguan dy trajnerë, edhe Kristian Panuçin.

Kontrata e trajnerëve përfundon ditën e nesërme.