KEDS: Këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë
Sharr Travel

KEDS: Këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës.

KEDS ka njoftuar se në disa rajone do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet:

22.11.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Në NS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci (Kodi:40042003) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrim traseje, ndërrim shtyllash, izolatorësh, të shkarkuesve katodik dhe kontrollim për vaj i transformatorëve.

Gjakovë

1.

Në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkoza (Kodi:82000009) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: CONDOR SH.P.K., ” KOSOVA-PACK ” SH.P.K., MULLIRI NPT”VETONI”,ODS-METAL, ” GENDER ” SH.P.K., N.T.SH,,PISTA”, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.497 Shkelzen Krasniqi, Rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë nga drunjët dhe ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm në Rahovec.

Gjilan

1.

Në NS 35/10 kV Artana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Slivova (Kodi:60024003) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Bostoni, Turiqevci, Vllasali, Izvori, Koznica, Svarqaku, Prekoci, Manishinca, Zebinca, Vuqaku, Llabjani, Llajshevci, Dragovci, Kukavica dhe Gulmivoda.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Muqiverrci (Kodi:62000011) prej orës 11:00 -13:30

Vendet: Berivojcë, Qarrakofc, Dajkovc, Shipashnicë e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosellë, Karaçevë e Ulët dhe e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj (Kodi:73000009) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe Begaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

Në NS 35/10 kV Gurakoc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallqi (Kodi:50052003) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Dreja.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrim traseje, ndërrim i shtyllave dhe izolatorëve.

Prizren

1.

Në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (Kodi:32000006) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrim traseje.

23.11.2019

Punime sipas projekteve investive

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podujeva 5 (Kodi: 14000005) prej orës 09:00 -15:00

Vendet: Qyteti- një pjesë, Polonica, Lagjja Hoxheviq dhe Ballovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i TS 10/0.4 kV Haxhovit 3 në kuadër të projektit LOT 9.

2.

Në NS 35/10 kV Besi (Kodi:100130) do të ketë ndërprerje prej orës 10:00-16:00

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovct Lupqin e Poshtem Vranidollin Tenezhdollin, Kazerma e FSK-së në Vranidoll, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët dhe Iber Lepenci.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i Skadës.

23.11.2019

Punime me kërkesën e palëve te treta

Mitrovicë

1.

Ne NS 110/10 kV Vushtria 2 do te ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Nr5 (Kodi:73000002002) prej orës 10:00-13:00

Vendet: Një pjesë e Vushtrisë, rr. Bajram Curri, rr. Isa Boletini.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e trafostacionit. .

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10kV Konjuhi (Kodi:41000004) prej orës 11:00 -14:00

Vendet: Lipjan (një pjesë), Konjuhi, një pjesë e Banullës, bizneset përgjatë Magjistrales Prishtinë – Ferizaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Furnizimi i objektit me energji elektrike


MË SHUME NGA Aktuale