Brenda shtëpisë së Bill dhe Hillary Clinton-it
Sharr Travel

Brenda shtëpisë së Bill dhe Hillary Clinton-it

20 vite më parë, Bill dhe Hillary Clinton u larguan nga Shtëpia e Bardhë por jo nga Washington- i.

Në fotot e realizuara për Architectural Digest shihen kënde të ndryshme të shtëpisë neo-xhorxhiane; përfshirë pishinat, serrat dhe oborret.


MË SHUME NGA Magazina