Këto janë 10 këngëtaret më të pasura të vitit
Sharr Travel

Këto janë 10 këngëtaret më të pasura të vitit

Yjet që u pasuruan në vitin 2019, dhe siç do ta shihni, këngëtarët e famshëm panë që pasuritë e tyre të rriteshin me miliona në vetëm një vit.

Surpriza më e madhe e vitit ishte Ariana Grande, e cila u bë pjesë e top dhjetëshes për herë të parë, duke u renditur e gjashta kryesisht për shkak të të ardhurave astronomike nga turneu i saj dhe bashkëpunimet promovuese.

10. Shakira - 35 milion dollarë

9. Celine Dion - 37.5 milion dollarë

8. Lady Gaga - 39.5 milion dollarë


7. Jennifer Lopez - 43 milion dollarë

6. Ariana Grande - 48 milion dollarë


5. Pink - 57 milion dollarë4. Katy Perry - 57.5 milion dollarë

3. Rihanna - 62 milion dollarë

2. Beyonce - 81 milion dollarë

1. Taylor Swift - 181 milion dollarë