Drake i bashkohet Partynextdoor për këngën e re
Sharr Travel

Drake i bashkohet Partynextdoor për këngën e re

PND kanë lansuar projektin më të ri muzikor.

Partynextdoor është rikthyer me dy këngë të reja njëra titulluar ‘Loyal’ ku pjesë e këngës është edhe Drake dhe kënga tjetër titullohet ‘The News ‘.

 ‘Loyal’ dhe ‘The news’ janë këngët e para për PND i cili së fundmi në vitin 2017 kishte punuar ‘EP-n’ e fundit ‘Seven Days’, ndërsa albumi i fundit i tij është punuar në 2016 ‘Partynextdoor3’.

Kujtojmë se ky nuk është bashkëpunimi i parë mes PND dhe Drake, ata edhe vite më parë kishin punuar së bashku për këngën ‘Rcognize’ e cila për dallim nga ‘Loyal’ është edhe me klip.