Pete Davidson thotë se e trajton çdo të dashur si princeshë
Sharr Travel

Pete Davidson thotë se e trajton çdo të dashur si princeshë

Nuk është vetëm energjia e Pete Davidson që ka mbajtur të lumtura të dashurat e tij.

“Gjuha ime e dashurisë kur jam në një lidhje është që të trajtoj atë si një princeshë”, tha ylli i “Saturday Night Live” për Paper.

“Unë përpiqem të shkoj sa më lart dhe më gjerë që është e mundur, sepse kjo është ajo që duhet të bësh. Nëse jeni në një marrëdhënie me dikë, thjesht duhet ta bëni atë person të ndjehet sa më i veçantë”.