Arrestohen dy persona për kontrabandim me mallra
Sharr Travel

Arrestohen dy persona për kontrabandim me mallra

Policia e Kosovës gjatë patrullimit në rajonin e Gjilanit, ka hasur në dy persona të dyshuar të cilët në furgonin e tyre kishin ngarkuar një sasi të mallrave të kontrabanduara.

Policia e Kosovës ka ndaluar një furgon me targa vendore të cilin e drejtonte njëri nga dy të dyshuarit. Pas kontrollimit të këtij furgoni është vërejtur se në të kishte të ngarkuar rreth katërdhjetë arka birra, një komplet qumësht dhe një sasi e çokollatave ku vlera e këtij malli sipas njërit nga të dyshuarit sillet rreth 400 euro.

Në lidhje me rastin personat e dyshuar të arrestuar janë:
Zh. R i lindur më 1962 M /Kosovar/Serb
G. S i lindur më 1972 M /Kosovar/Serb

Personat e lartcekur janë shoqëruar në stacion policor ku njëri nga të dyshuarit e përfshirë në rast është pjestar i Policisë së Kosovës, dhe me këtë rast është njoftuar edhe IPK-ja (Inspektorati Policor i Kosovës) të cilët kanë bërë intervistimin e të dyshuarit (zyrtar policor) të përfshirë në rast.

Hetuesit e IPK-së kanë dalë në vendin e ngjarjes, është kontaktuar prokurori i shtetit me vendim të të cilit të dyshuarve të arrestuar u është caktuar masa e ndalimit për 48 orë.

Furgoni si dhe malli i dyshuar për kontrabandim është sekuestruar deri në
përfundimin e procedurave të parapara me Kodin e Procedurës Penale.


MË SHUME NGA Aktuale