Angelina Jolie ishte çmendurisht e dashuruar me këtë femër

Angelina Jolie ishte çmendurisht e dashuruar me këtë femër

Aktorja e njohur Angelina Jolie nuk e fshihte kurrë faktin që i donte gratë, dhe një aktore e fitoi plotësisht zemrën e saj.

Kjo është Jenny Shimizu me të cilën Angelina u takua në setin e filmit "Foxfire". Ishin vitet '90, dhe Angelina më pas pranoi se ra në dashuri sapo u takua me të.

“U dashurova sapo e pashë. Mendova se ishte e shkëlqyeshme”, tha ndër të tjera Angelina.

Konkretisht, Angelina pranoi se ajo dëshironte të martohej me Jenny menjëherë, por këtë e pengoi fakti që ajo ishte e martuar me Jonny Lee Miller.

"U befasova që ndjeva menjëherë një herë për një femër njësoj atë që kisha ndjerë para burrave," tha Angelina.