Tjetër tërmet në Shqipëri, zhvendoset epiqendra

Tjetër tërmet në Shqipëri, zhvendoset epiqendra

Një tjetër tërmet ka rënë pak më parë në Shqipëri dhe tashmë epiqendra është zhvendosur nga Durrësi në Vorë.

Ai ka qenë i një magnitude 3,7 rihter.

Lëkundjet e tij janë ndjerë edhe në Tiranë.